Thursday, January 26, 2012

Picknicken

Op de terug weg richting La Tampon gaan we weer via de weg die heel erg eng is. De chauffeur rijdt weer langs de ravijnen. Er is geen ander weg terug. En nu maar hopen dat het weer verandert. Gelukkig dat het niet meer zo koud is. Het regent nog wel een beetje.
Aangekomen op de plaats van bestemming worden de jugs uitgeladen. Iedereen zoekt plaatsen op waar je onder kan staan. Het waait gelukkig niet op deze plek.
Wij allemaal zijn er wel aan toe aan een hapje. Babette heeft wat creoolse snacks meegenomen voor ons om te proeven. Je merkt wel dat er veel Indiaanse en Chinese invloeden zijn met het eten. We krijgen samosa's te proeven, loempia's en nog iets waarvan ik de naam ben vergeten. Ze zijn wel lekker. Daarna zijn er stokbroden te vergeven en fruit en drinken. Na het eten hebben we nog wat gekletst en daarna de jugs en koelboxen weer opgeruimd.


Een paar meisjes hebben nog een dansact wegegeven. Dan is het weer tijd om terug te gaan naar Saint Pierre. Op de school aangekomen hebben wij nog een afspraak gemaakt voor de volgende om de video's van Curacao te presenteren aan de leerlingen.
Daarna zijn we samen met de Britten naar de lokale overdekte markt gegaan om wat kleinigheden te kopen. Daar hebben we ook van hen afscheid genomen omdat zij de volgende ochtend weer terugreizen naar Londen, via Mauritius.
Voor ons is het weer tijd om terug te gaan naar Chez Papa Daya. Desi gaat even rusten en Anna gaat  naar het strand om naar de zonsondergang te kijken.

No comments:

Post a Comment